Iskolanyitogató

Szeretettel köszöntöm tanulóinkat, szüleiket, tanárainkat, partnereinket a 2021/2022-es tanév kezdetéhez közeledve. A nyári szünet után már mindenki kipihenten, feltöltődve, vágyakozva várja a szeptember 1-jei becsengetést. A következő tanévet hagyományos formában kezdjük, de szeretnénk az új digitális munkarend tapasztalataiból több dolgot is átvenni. Ha a tanév során, sajnálatos módon ismét munkarendet kell váltanunk, már felkészülten állunk a kihívás elé.

Augusztus 26-án (csütörtökön) iskolára hangoló Gólyanapot tartunk leendő elsőseinknek és szüleiknek.
A programokról, foglalkozásokról elsős tanítóink: -Farkasné Bíró Klára (1.a.) -Fényesné Szabó Zsuzsanna (1.a.) -Fehérváriné Tóth Bernadett (1.b.)

gondoskodnak. A program 900 -től 1100 -ig tart, melyre minden érintettet szeretettel várunk!

Tanévnyitó Ünnepségünket 2021. szeptember 1-jén 8.00 órakor tartjuk a Herceghalmi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában, melyre szeretettel várjuk tanulóinkat, szüleiket.

Az első tanítási nap szeptember 1. (szerda), melyen a tanévnyitó ünnepség után 3 osztályfőnöki órát tartunk, természetesen délutáni foglalkozások is lesznek 16.00 óráig.
Elsős tanulóink szüleinek 17.00 órától szülői értekezletet tartunk.
A diákok a tankönyveiket az első napon kapják meg osztályfőnöküktől. A következő tanévhez szükséges taneszközlista honlapunkon található.

Sikeres tanévet kívánok!

Hogy ismét élet zengje be az iskolát!

Iskolanyitogató