Az országosan egyre emelkedő fertőzésszám indokolttá teszi a szigorodó járványügyi szabályok betartását.

Az iskolákra vonatkozó intézkedési protokoll nem változott, így a honlapunkon közzétett bejárási rend, protokoll van érvényben.

– Felhívom a figyelmet a fokozott maszk használatára, melyet a diákoknak, pedagógusoknak,dolgozóknak kötelező az iskola közösségi tereiben használniuk.

-Csak egészséges gyerek, pedagógus jöhet iskolába.

-Szülők nem léphetnek az iskola területére, ügyintézés előzetes bejelentéssel a titkárságon,kizárólag maszkban, kézfertőtlenítés után.

-Továbbra is folytatjuk a reggeli lázmérést.

-A bejárás a meghatározott rendben történik.

Az a gyermek, tanuló vagy pedagógus, aki bármilyen betegség miatt otthon maradt, a háziorvos, a kezelőorvos igazolásával vagy kórházi zárójelentéssel mehet újra az intézménybe. Hatósági házi karantén esetén a járványügyi hatóság által kiadott, a járványügyi megfigyelést feloldó határozatot szükséges bemutatni.

Kérem a szülőket a korrekt, időben történő tájékoztatásra, jelentésre, amennyiben igazoltan fertőzöttszemély van a családban, vagy a gyermekük fertőződött meg. Az iskola email címére és azosztályfőnöknek küldjenek értesítést a fertőzés tényéről.

Az őszi szünet után, a mai napon jöttünk először iskolába. Felmértük a hiányzók, betegek számát. Afélreértések, eltorzított híresztelések, vélt félelmek elkerülése érdekében az iskolai honlapon a COVID19 címszó alatt napi jelentésben tájékoztatjuk Önöket az igazoltan fertőzöttek számáról.

A mai napon, 2020. november 2-án iskolánkban az igazoltan fertőzött személyek száma:

diák: 0 fő

kontakt személyként otthon lévő diák: 8 fő – 5 családban (ha valamelyik családtag igazoltan Covid 19 vírussal fertőzött, a kontakt személy 10 napig házi karanténban marad, amennyiben ő is megfertőződik, úgy nála is el kell végeztetni a vírustesztet)

pedagógus: 2 fő (az őszi szünet alatt fertőződtek meg és a szünet után már nem jöttek közösségbe)

technikai dolgozó: 0 fő

digitális oktatásban részt vevő osztályok száma: 0

Az Érdi Tankerületi Központ, mint iskolánk fenntartója is napi jelentést kap a fertőzöttek számáról.Amennyiben az oktatás rendjében változás történik, úgy azonnal értesítjük Önöket.

Mindenkitől fegyelmezettséget, higgadtságot és megértést kérek ebben a nagyon nehéz,mindannyiunk számára megterhelő, emberpróbáló időszakban.

Vigyázzunk egymásra, gyermekeinkre, pedagógusainkra!

COVID-19 jelentés